Menu Luk

Forlæng legen

Forlæng legen er en samling af cremer, gel og sprays som vil gøre jeres sexliv mere spændende. Samt give en større nydelse for begge parter.

Du kan finde cremer der har kølende eller varmende effekt. Nogle giver en pirrende, kildende fornemmelse og nogle forlænger din erektion.

Der er cremer, gel og sprays til både mænd og kvinder.

Se vores udvalg herunder:

 • After Shave Spray 100 ml.
  DKK 79,00

  Slut med røde knopper efter intimbarbering

  After Shave spray fra Pjur beroliger huden

  Du kender det sikkert godt, intimbarbering kan efterlade røde knopper og huden kan virke irriteret. Men med After Shave Spray kan du formindske disse ubehageligheder. Du bruger sprayen efter endt barbering, og frygt ikke for selvom du måtte have skåret dig lidt undervejs så svier sprayen ikke når den kommer på .

  Sprayen trænger hurtigt ind i huden og efterlader en neutral duft. Den klistre ikke og efterlader huden lækker og blød.

  After Shave indeholder Provitamin B5 og Aloe Vera, som hjælper med at berolige irriteret hud. Du kan bruge sprayen alle steder på kroppen du måtte ønske det. Især steder hvor du udsætter huden for daglige barberinger vil have glæde af denne lækre After Shave.

  I 2013 vand Pjur en Erotixxx Award for deres serie som Pjur Med After Shave er en del af.

  Brug den hver dag, din hud vil elske dig for det.

  Intimbarbering er en smags sag, og du skal kun gøre det du selv har lyst til, ikke fordi andre synes du skal eller trenden siger du skal. I 70´erne var det f.eks. på mode at have kønsbehåring, hvor det fra 90´erne og frem er blevet mode ikke at have det. Men det er din krop, og dig der helt suverænt selv bestemmer om du vil eller ej.

  Der findes mange måder at barbere sig på, hvis du vælger en skraber, så er det vigtigt at du bruger et nyt blad da det fjerner hårene nemt og du undgår bakterier der kan sidde på et gammelt blad.

  Blødgør evt. huden i varmt vand inden barberingen. Du kan også bruge barberskum, gelé eller balsam til at blødgøre huden med. Vær dog opmærksom på at ikke alle kan tåle disse midler i kønsområdet. Du kan med fordel også bruge en god fugtende glidecreme

  Hvis det er første gang du barbere dig, eller det er noget tid siden, så er det en god idé at tage de lange hår enten med en saks eller en trimmer. Barber altid med hårene ved de første strøg. Blødgør derefter huden igen, og barber så mod hårene for at få en glat overflade.

  Efter endt barbering, er det vigtigt at give din hud ekstra pleje, og Toys2Joy anbefaler at du bruger Pjur Med After Shave til dette.

   

 • Pause – Gel
  DKK 149,00

  Ideel Gel til at forlænge fornøjelsen

  Slut med at komme for tidligt – Med Nuei´s Pause Gel.

  Du skal påføre denne Pause Gel fra Nuei hvis du gerne vil præstere lidt længere, den er specielt fremstillet til at forlænge legen i soveværelset. Kan bruges både af mænd og kvinder. For mændenes vedkommende skal du smøre den på penis.. For kvinderne kan den med fordel anvendes ved analsex, da den har en smertestillende effekt.

  Masser Gelen ind i huden. I betragtning af intensiteten af ​​dette produkt anbefaler Toys2Joy kun at bruge en lille mængde (1 eller 2 dråber) og øge gradvist, hvis det er nødvendigt at øge effekten.

  Pause er lavet af naturlige ingredienser. Indeholder ikke Sukker, Parbener eller gluten.

  100 % Veganer venlig

  Den virker næsten øjeblikkeligt og dens eksklusive formel gør Pause til en af de mest effektive forlængelses gel der findes på markedet.

  Nuei er et spansk firma der startede i 2013, de producere intim kosmetik såsom glidecreme, gel og olie. Alle deres produkter indeholder kun naturlige ingredienser og er af højeste kvalitet. Kraftige effekter, smage og teksturer har overrasket selv den erfarne bruger. Og så er alle deres produkter 100 % vegansk.

  Pause kan også bruges til analsex, da den vil lindre smerten ved indtrængen. Husk blot at den ikke bedøver området fuldstændig, så der kan stadig forekomme smerte hvis du ikke er tålmodig nok.

  Gelen er kompatibel med Latex og kondomer.

  Bør ikke anvendes på beskadiget eller irriteret hud, i øjne eller følsomme områder. Som med alt andet der skal smøres på huden, er det en god idé at tjekke om du er allergisk for produktet. Dette gøres nemt ved at smøre lidt på underarmen og lade det virke i nogle timer. Er der ingen reaktion kan du roligt bruge Gelen hvor den er tiltænkt.

  Når du handler hos Toys2Joy bliver din vare altid leveret flot indpakket, og sendt diskret.

   

   

   

   

   

   

 • Pjur Man Steel
  DKK 129,00

  Ønsker du en bedre oplevelse når du onanerer? Så prøv Pjur Man Steel.

  En super lækker Gel fra Pjur. Pjur Man Steel er udviklet specielt til mænd.

  Gelen er udviklet til at give dig en bedre og mere fantastisk oplevelse når du onanerer. Pjur Man Steel kan også bruges sammen med din partner så du kan nyde mens din partner gør arbejdet.

  Pjur man Steel er lavet på paprika ekstrakt, som er opfriskende og stimulerende så du får en bedre oplevelse og øget lyst til at lege med dig selv og din partner.

  Gelen er lavet så den ikke udtørre huden, men derimod plejer og fornyer. Den er lavet til at bruge intimt på penis, og kan også bruges over hele kroppen.

  Lad din partner forføre dig med en dejlig massage, kan bruges under forspil til at gøre det mere frækt, eller som ren forkælelse med en massage på hele kroppen. Hvad er du mest til?

  Den er nem at vaske af efter brug. Husk at lade gelen trænge ind i huden inden du har samleje.

  En nem og skøn måde at forlænge jeres samleje på.

  Hvis du ønsker flere muligheder for at gøre dit sexliv mere spændende, så kig lidt rundt på vores side og se vores store udvalg af legetøj.

  Vi har også forskellige muligheder indenfor onani til mænd. Se dem her.

  Husk at vi altid sender diskret, og pakker vores varer i vores eksklusive indpakning. Så er den klar til at pakke ud og tage i brug eller give som gave. Kender du nogen der fortjener at blive forkælet?

  Eller er det blot til dig, fordi du ønsker mere forkælelse og velvære i dit liv. Uanset er Pjur Man Steel et godt valg.

  Toys2Joy er glade for at vi kan bidrage med mere forkælelse til dig, du fortjener kun det bedste.

  Se videoen herunder som inspiration. 

 • Pjur Man Xtend
  DKK 129,00

  Ekstra pleje til din penis med Xtend fra Pjur.

  Xtend med lækre ingredienser som Ginkgo Biloba og Ginseng.

  Pjur Man Xtend er en serie som er lavet specielt til mænd. Xtend kan give dig en behagelig oplevelse under massage og forbedre blodcirkulationen i penis ved regelmæssig brug. 

  Fordelen ved at bruge Xtend fra Pjur Man serien er at cremen er med til at holde penis sund og give en stærkere erektion. Du vil opleve at du bliver hårdere og tykkere for hver gang, samtidig med din udholdenhed bliver bedre. 

  Det forbedre ovenikøbet din ydeevne til glæde for og din partner. Du kan også bruge massage cremen alene når du onanerer for en mere glidende følelse.

  Til dig der vil have mere Pjur Man Xtend til glæde for dig og eller din partner. 

  Toys2Joy anbefaler at du og din partner bruger Xtend under forspillet. Efter ca 10 min. vil du begynde at mærke en effekt. Når Xtend er trukket ind i huden er du klar til hed sex. Man kan også bruge cremen til at massere hele kroppen mens i venter på virkningen tager til. 

  Xtend er allergitestet og har en neutral smag og duft. Men som altid med nye cremer og gel. Tjek altid på huden evt. underarmen om du også kan tåle det. Hvis der kommer en allergisk reaktion skal du skylle cremen af med det samme. 

  Ginkgo biloba og ginseng øger blodcirkulationen samtidig med det virker opfriskende på huden. Husk aldrig at bruge Xtend på irriteret eller betændt hud, da det vil gøre det værre.

  Husk Xtend Man fra Pjur er IKKE prævention så husk kondom eller anden prævention for at passe på dig selv og din partner.  

  Se en kort præsentation af Xtend her.

  Xtend kan bruges som daglig massage og forkælelse af penis. Hvis du ønsker en hurtig her og nu effekt kan Toys2Joy anbefale vores udvalg af cremer og gel, du finder det her. 

   

   

   

 • Pjur med Pro-long
  DKK 139,00

  Pjur med Pro-Long sænker følsomheden i penis. 

  Savner du at holde lidt længere i sengen så bør du prøve Pjur med Pro-long.

  Der findes en del mænd som ikke føler de holder længe nok under samleje. Derfor har Pjur Med udviklet Pro-long spray. Sprayen er nem at bruge med en neutral duft, hvis ikke du ønsker din partner skal vide du bruger det.

  For Toys2Joy er det vigtigt at du føler dig klar til sex, derfor har vi valgt Pjur Med Pro-long, til dig der har behov for det. Fordi du måske føler du ikke kan stimulere din partner som du ønsker. 

  Sprayen indeholder bl.a. egebark ekstrater og panthenol. Som vil give dig en større nydelse, længere samleje og større orgasmer. Udover det plejer sprayen også din penis. 

  Pjur Med Pro-long er beregnet til at bruge ude på kroppen, på penis. Sprayen har en beroligende virkning på huden uden bedøvende midler. 

  Du skal blot bruge 2-3 sprøjt alt efter hvor følsom du er på penis. Du er nødt til at prøve dig frem hvad der virker bedst for dig. Når du har sprøjtet på din penis går der ca 10 min. før der er fuld effekt. Brug evt. ventetiden på at lege med lidt sexlegetøj.

  Inden brug første gang tjek altid på et andet sted på kroppen, evt. underarmen om du kan tåle sprayen. Hvis du får en reaktion, skyl straks med vand og undgå produktet. 

  Du kan sagtens bruge kondom sammen med produktet. Husk det ikke er en beskyttelses, men nydelses spray. 

  Sprayen forlænger nydelsen og øger samlejet.

  Hvis du skulle risikerer at få Pjur Med i munden sker der ikke noget, skyl blot munden med vand. Sprayen skal holdes udenfor børns rækkevidde. 

  Du kan også bruge sprayen alene, hvis du har brug for en mere intens oplevelse. 

  Toys2Joy ønsker dig god fornøjelse. 

   

   

   

   

   

 • Pjur MySpray
  DKK 129,00

  Pjur Myspray er en ophidsende spray til kvinder.

  Sprayen bruges intimt for en effektiv og bedre sex.

  Du får en øget blodgennemstrømning i de intime områder, som vil give dig en boblende fornemmelse. Pjur Myspray Er udviklet specielt til kvinder, men mænd kan også have glæde af sprayen.

  Med en øget følsomhed og ophidselse vil du opleve mere intense og dybe orgasmer.

  Du kan nemt prøve at mærke effekten af Pjur Myspray ved at sprøjte lidt på din finger, og evt. gnide det på læberne. Du vil hurtigt mærke en prikkende følelse som er det sprayen gør, fantastisk fornemmelse de intime steder.

  Sprayen er lavet så du roligt kan bruge den hver dag.

  Pjur Myspray er kondomvenlig så du stadig kan have sikker sex.

  Toys2Joy anbefaler at du bruger Myspray til forspil, oralsex og samleje. For er en mere stimulerende virkning og berøringen vil føles mere intens. 

  Når du bruger Myspray skal du sprøjte 1-3 gange på det ønskede sted. Virkningen vil kunne mærkes efter nogle minutter. Så er du klar til dejlige intense orgasmer. 

  Pjur anbefaler at du bruger sprayen ved klitoris, kønslæber og skedeindgangen. Ved mænd anbefales det at bruge den på penishovedet. 

  Vi har selvfølgelig også produkter er udviklet specielt til mænd. Dem kan du finde i vores kategori her. Hvor vi har samlet hele vores udvalg af stimulerende produkter. 

  Her kan du også finde andre produkter som er til glæde for dig. For at øge følelsen ved berøring. 

  Toys2Joy leverer altid i diskret indpakning, så du kan føle dig tryg når du handler ved os. Vi er her for at give dig det bedste udvalg af sexlegetøj og alt hvad der dertil hører.

  Dit sexliv er vigtigt for os. Vi gør vores for at du nemt kan finde det du søger, og blive inspireret til at prøve noget nyt.

   

   

   

   

   

 • Pjur Superhero
  DKK 159,00

  Pjur Superhero, 2-3 sprøjt på penis og du er klar.

  Ønsker du en længere ydeevne under sex, og kunne holde dig længere. Så er denne spray lige til dig. 

  Pjur Superhero er en spray du påfører direkte på penis. Den kan bruges i stiv tilstand nogen bruger den på penis når den er slap, for at få hele oplevelsen med. Prøv dig frem med hvad du bedst kan lide.

  Nogen kalder det for en lokal viagra, som kun virker på penis og dermed sørger for du ikke kommer så hurtigt. Den gør også at du kan yde længere uden at du skal tage piller.

  Toys2Joy anbefaler at du og din partner først afprøver på et lille område på underarmen. For at være sikker på i begge kan tåle det. Superhero kan bruges med kondom, så du stadig kan dyrke sikker sex.

  Mange andre produkter med samme effekt, indeholder lidokain eller andre bedøvende midler. Superhero indeholder ikke lidokain eller andre bedøvende stoffer, den er med naturligt ginseng.

  Når ginseng optages gennem huden øger og forbedrer det blodgennemstrømningen til penis og det er derfor du opnår denne Supermands oplevelse. 

  Hvad er fordelene ved Pjur Superhero? 

  Det er et naturligt produkt der gør dit samleje længere og mere fantastisk hver gang. det er nemt at bruge og det griser ikke. Din partner kan hjælpe dig med at få det på, det kan gøre jeres forspil endnu mere spændende. 

  Superhero fra Pjur er et intimt plejeprodukt specielt designet til dig der ønsker en længere nydelse. Det indeholder nøje udvalgte ingefærekstrater som stimulerer og nedsætter følsomheden i penis. Så kan du yde og nyde længere. 

  Måske du kan holde så længe at du skal prøve noget af vores andet sexlegetøj, hvis du bruger Superhero alene, kan vi anbefale vores lækre onamester produkter. Se dem her. 

  Husk vi leverer i en diskret indpakning, men inde i ligger dit produkt i vores specielle indpakning. Klar til dig eller måske som en gave. 

  Toys2Joy ønsker dig god fornøjelse og et dejlig langt samleje. 

  Tjek denne video ud hvis du er i tvivl om hvordan du bruger Pjur Superhero. Bemærk den er på engelsk. 

   

   

 • Serum 20ml Analyse Me!
  DKK 179,00

  Analsex uden smerter

  Analyse Me! Serum er en spray der reducere følsomheden ved analsex

  Det kan være smertefuldt at dyrke Analsex, det ved de fleste og derfor er der mange der holder sig fra det. Men med Analyse Me! Serum er det slut med smerte. Påfør anus, og efter ca. 15 sek er du mindre følsom. Den reducere simpelthen følsomheden omkring anus, og er særlig god til dig der er meget stram eller til dig der er usikker på om Analsex er noget for dig. Dog er det vigtigt at huske på at en Anal Spray ikke kan gøre det hele selv, det er en hjælp men det kræver stadig at du er fuldstændig afslappet og afklaret med hvad der skal til at ske. Ellers vil du spænde for meget, og du vil måske stadig opleve smerte.

  Tag dig god tid når det gælder Analsex, det gælder ved dig selv men også hvis du skal udøve det på en partner. Vær forsigtig og tag tingene stille og roligt.

  Den danner en usynlig hinde på huden som vare i flere timer.

  Det er en koncentreret gel, som bl.a. indeholder Panthenol og Aloe Vera. Begge disse ingredienser er kendt for at pleje og berolige irriteret og tynd hud. Sprayen indeholder ikke som andre analsprays Lidokain og Benzokain som er kendt for en bedøvende effekt. Du vil derfor når du bruger Analyse Me! Serum ikke opleve følelsesløshed.

  Kom lidt på fingeren og påfør Anus, lad det virke i 15 sekunder og tør så forsigtig det overskydende af. Kan med fordel bruges sammen med Analyse Me! Anal Glide

  Den specielle koncentrerede gel formel til at analysere mig! komfort serum blev designet til behageligt anal samleje. Gelen danner en usynlig beskyttende film på huden, og som reducerer følsomheden uden nogen følelsesløshed.

  Analyse Me! Serum er produceret af Pjur i Tyskland

   

 • Superhero Serum 20ml
  DKK 179,00

  Reducerer følsomhed – ikke fornemmelsen

  Superhero Serum Bedøver ikke  – som andre sprays kan gøre

  Hvis du har brug for at øge din udholdenhed på lagenet, er Superhero Serum fra Pjur en god hjælper. Som en beskyttende hinde lægger Serummet sig rundt om penis, og reducere følsomheden uden at påvirke fornemmelsen.

  Hvordan virker det?

  På pakningen er angivet at du lige skal prøve med et par test sprøjt på underarmen, for at tjekke om du måtte være allergisk overfor serummet, er der ingen reaktion, kan du bare bruge løs.

  Anvend to til fire sprøjt af serummet på penis og vent i et par minutter, før det begynder at absorbere. Det trænger nemt ind huden. Superhero Serum indeholder ikke likokain eller benzocain, som er typiske bedøvende midler, der normalt anvendes i forsinkelses spray, cremer og geléer, så det forårsager ikke en følelsesløs følelse. Det mindsker dog penis følsomhed noget, hvilket gør at du kan holde længere end normalt.

  Hold længere og undgå for tidlig sædafgang

  Superhero Serum er ikke et mirakelmiddel, så du kan holde hele natten, men det kan øge din udholdendehed med 15-20 minutter, og det er i sig selv også værd at tage med. Nogle mænd kan dog holde meget længere, men hvis du ikke sætter forventningerne for højt, så bliver du heller ikke skuffet.

  Du kan hvis du vil bruge Serummet dagligt, enten til samleje eller også bare til onani, hvor du vil opleve at der går lidt længere tid førend du får orgasme.

  Den er kompatibel med latex kondomer, og du kan sagtens kombinere brugen af glidecreme og serum.

  Superhero Serum har en mild duft af mint. Den har lignende konsistens som vand, klæber ikke på huden og er nem at skylle af.

  Sprayen indholder 20 ml. Serummet er meget koncentreret, så du bruger ikke så meget pr. gang.

 • Thor – Firegel
  DKK 159,00

  Klar til at få varmen?

  Med Thor – Firegel får du temperaturen til at stige i soveværelset.

  Nuei har produceret denne gel – Thor med en varmende effekt. Smør den på de erogene zoner og mærk en følelse af varme, der gradvist stiger i en eksplosion af fornemmelser. Denne FireGel er en intens orgasme gel, med en unik og eksklusiv formel med høj effekt.

  Thor indeholder blandt andet:

  Capsicum (Paprika) som har en stærk stimulerende virkning.

  Damiana (blomst) der virker stimulerende på især skamlæberne.

  Maca som siden inka tiden har været kendt som elskovsmiddel, med dens forfriskende effekt.

  Du smøre Thor på de erogene Zoner og massere det blidt ind i huden. Da gelen er meget koncentreret anbefaler Toys2Joy at du kun bruger 1-2 dråber. Du kan dog hvis du ønsker det gradvist smøre lidt mere på undervejs for at øge effekten.

  Smør gelen på hvor du ønsker en mere intensiv følelse

  Nuei er en spansk producent der er stiftet i 2013. De producerer glidecremer, gel og olier. Deres produkter indeholder kun naturlige ingredienser, og er sukker, gluten og paraben fri. De er kendte for deres veganske stil, og de lækre dufte de kommer i deres cremer.

  Du skal bruge Thor Firegel hvis du ønsker at sætte lidt krydderi på dit sexliv. Smør den på og oplev den lidt brændende følelse den giver. Brug den alene når du onanere for ekstra følelse eller brug den sammen med din partner. Den giver en prikkende fornemmelse i huden.

  Må ikke bruges på beskadiget eller irriteret hud. Undgå kontakt med øjne og følsomme områder.

  Gelen indeholder kun naturlige ingredienser, ingen parabener, sukker eller gluten. Den er 100 % vegansk og så er den kompatibel med latex og kondomer. Den indholder 40 ml.

  Når du handler hos Toys2Joy levere vi altid din varer flot pakket ind. Vi sender diskret.

  Er du parat til at øge temperaturen?

   

 • Valkyrie – Orgasme Gel
  DKK 159,00

  Forstærk og øg følelsen under samleje

  Valkyrie kan bruges af både mænd og kvinder

  Nuei har med inspiration fra den nordiske mytologi og styrken fra krigsgudinderne Valkyrier, produceret denne Orgasme Gel. Den forstærker og øger følsomheden på dine erogene zoner. Valkyrie er lavet af ekstrakter fra naturlige planter som Aloe Vera, Maca, Pebermynte og Damiana som har en forfriskende og stimulerende effekt på vores hud.

  Valkyrie orgasme gel bruges ved at smøre på de zoner hvor du gerne vil opleve ekstra følsomhed. Det kan være klitoris, området omkring klitoris eller på penis. Brug kun en enkelt dråbe eller 2 da gelen er meget drøj i brug og du vil på trods af den lave mængde stadig opnå en høj intens følelse.

  Få en lækker prikkende fornemmelse på dine intime zoner

  Gelen er helt uden parabener, sukker og gluten. Det er Nuei der har produceret den, og de er netop kendte for at deres produkter kun indeholder naturlige ingredienser, og er 100 % Vegansk. Firmaet er spansk og etableret i 2013, de er hurtigt blevet kendte verden over for deres kraftige effekter, aromaer og teksturer der overrasker selv den mest erfarne bruger. Nuei producere Glidecremer, Gel og olier. Toys2Joy har et pænt udvalg af deres produkter. Du kan se dem her

  Valkyrie – Orgasme Gel er til dig og jer, der vil have det lidt ekstra sjovt og følsomt under samleje eller onani. Du køber 40 ml. så der er nok til mange intense timer.

  Den er kompatibel med Latex og kondomer. Dermatologisk testet. Er du i tvivl om du kan tåle den, så prøv at smør en dråbe på underarmen, og lad det sidde et par timer. Er der ingen reaktion kan du roligt bruge det på dine intime dele.

  Når du handler hos os, vil du altid modtage dine varer i en lækker indpakning, vi sender naturligvis også diskret.

 • WET gel til par
  DKK 179,00

  Er du klar til at gøre jeres forspil mere intimt.

  Med WET gel til par, kan i nyde hinanden på en anden måde og blive mere tændte.

  WET gel til par er et godt supplement til at gøre jeres forspil lidt mere sjovt. Der er en til ham og en til hende. Du kan smøre din partner ind, mens du tirrer ham og gør ham mere og mere ophidset. Når du føler for det kan du give ham lov til at smøre dig ind og tirre dig. 

  Når i bruger forspillet til at tirre hinanden, vil i opleve jeres samleje bliver mere intenst og varmt. Toys2Joy anbefaler at i bruger begge cremer samtidig, på hinanden. Den til kvinder på kvinden og den til mænd på manden. Kombinationen af de 2 produkter vil give en endnu bedre oplevelse for jer begge. 

  Tinglin er til hende. Den vil give en kildende fornemmelse når den kommer på. Når kroppen varmer gelen op vil du mærke de dejlige prikkende fornemmelser på huden. Den virker godt på dine erogene zoner. 

  Warming er til ham. Gelen giver en varmende fornemmelse, efterhånden som din kropsvarme opvarmer gelen vil du fornemme den varmende effekt.  Den er også god på dine erogene zoner. 

  Når i kommer tæt på hinanden vil i få en oplevelse af en kildende og varmende fornemmelse sammen. 

  På den måde danner de også et dobbelt lag af smørelse. Wet gel til par er en silikone baseret gel, som er nem at vaske af da den er vandopløselig. 

  Toys2Joy anbefaler ikke at anvende silikone sexlegetøj sammen med WET da det kan skade silikonen på dit legetøj. Men når i først kommer i gang er det måske heller ikke nødvendigt med så meget legetøj. 

  WET er en god gaveide til ham eller hende du holder af. Samtidig kan du selv få glæde af gaven.

 • WoW Klitoris Gel 15 ml.
  DKK 139,00

  Stimuler dit mest følsomme sted og øg din seksuelle oplevelse

  WoW er en gel til intim stimulation af klitoris.

  Denne tykke vandbaserede gel giver dybe indtrængende, opvarmende og prikkende fornemmelser på klitoris. WoW fra Wet er designet til at stimulere blodgennemstrømningen i klitoris ved hjælp af pebermynte og to vasodilatorer, som er et lægemiddel der får kar til at slappe af og udvide sig. Geléen øger følsomheden på klitoris ved berøring, og giver dig derfor en lækker og sensuel oplevelse.

  Du kan bruge WoW klitoris gel når og hvor som helst, enten alene eller sammen med en partner, ligemeget hvad vil du nyde berøringen ekstra meget.

  Øg følsomheden i klitoris og nyd den ene orgasme efter den anden

  Toys2Joy anbefaler at du bruger mængden som svarende til en lillefinger negl. Smør det på og rundt om klitoris og i løbet af få sekunder vil du få en lækker kølig fornemmelse. Efter få minutter vil du mærke en snurren i klitoris. Den kan vare op til 45 minutter, så der er rigeligt tid til et par orgasmer eller tre.

  WoW gel, har et strejf af silikone for en ekstra blød og sensuel oplevelse. Den er parabenfri og indeholder ikke hormoner som østrogen, progesteron eller testosteron. Du kan sagtens bruge denne gel sammen med en glidecreme uden at effekten bliver ødelagt.

  Geléen kan nemt vaskes af med vand og en mild sæbe, hvis du ikke når at slide den af inden….

  Når du handler hos Toys2Joy får du altid dine varer leveret i en lækker og flot indpakning. Vi sender selvfølgelig diskret.

   Denne Gel anbefales ikke til personer der har sart hud, prøv inden brug at teste på undersiden af armen. Hvis du ikke reagere på det så kan du sagtens bruge den. Du kan ikke bruge denne gel som præventionsmiddel. 

  Ingredienser:
  Glycerin, deioniseret vand (Aqua), Dimethiconol, Natriumpolyacrylat, Dimethicon, Cyclopentasiloxan, Trideceth-6, PEG / PPG-Dimethicon, Pentylenglycol, Mentha Piperita (Pebermynte), Methyl Nicotinat, Vanillylbutylether

Det 3. krydderi til jeres sexliv

Vil du gerne holde længere i sengen? Så kan en delay spray eller gel være løsningen for dig. Med dem kan du nedsætte følsomheden i penis på en nem og sikker måde. Gelen findes også som vegansk,  hvor der ikke er brugt animalske produkter. Den er desuden sukker og glutenfri.

Hos Toys2Joy finder du cremer der kan forlænge din erektion og udholdenhed. Og med de bedste naturlige ingredienser kan disse cremer også øge din lyst. Vi har udvalgt de bedste producenter, og du kan under hvert produkt læse en udførlig beskrivelse af varen.

Cremer og gel med varmende eller kølende effekt, kan du med fordel forkæle din klitoris med. Du vil opnå en mere følsom klitoris, og nogle af cremerne har også en kildende, boblende effekt. Alt dette for at øge følsomheden så du nemmere kan få den ene orgasme efter den anden.

Orgasmerne står i kø

Intim barbering kan somme tider give nogle ubehagelig røde knopper. Med vores after shave spray undgår du disse knopper hvis du sprayer den på efter barbering. Den er fyldt med lækre ingredienser der beroliger den irriteret hud.

Hvad siger du til analsex uden smerter? Ja tak.. med vores anal serum kan du reducere følsomheden ved anus. Rigtig god til dig der skal prøve analsex første gang og måske er lidt nervøs, eller til dig der elsker analsex, men synes opstarten kan være lidt ubehagelig.

Til par er der også en creme der kan give hende en kildende effekt og ham en varmende effekt. Når i kommer tæt på hinanden vil i få en oplevelse af en kildende og varmende fornemmelse sammen. Oplev og nyd intensiteten imellem jer.