• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Hvilken creme skal jeg vælge?

Vores cremer, gel og sprays som vil gøre jeres sexliv mere spændende. De vil også give jer større nydelse under samleje, onani eller ved analsex.

Du kan finde cremer der har kølende eller varmende effekt. Nogle giver en pirrende, kildende fornemmelse og nogle forlænger din erektion, eller nogle der gør din klitoris mere følsom. 

Med disse cremer, gel og sprays kan du få dine seksuelle oplevelser til at vare længere end normalt. Hos Toys2Joy finder du forskellige varianter som kan hjælpe dig på den ene eller anden måde.

Disse cremer, gel og sprays er designet til at forlænge nydelsen når du dyrker sex eller onanere.

Dette er et hurtigt overblik over de produkter vi har. Hvis du vil læse mere er der en udførlig beskrivelse på hvert enkelt produkt.

Da der kommer flere og flere veganer til synes vi også det er vigtigt, at kunne levere veganske produkter til jeres sexliv. Derfor har vi et bredt udvalg af flere forskellige veganske produkter. Du kan også finde glidecremer der er veganske.

Toys2Joy har nøje udvalgt de bedste producenter, og valgt de cremer, gel og sprays vi mener har den bedste effekt.

Forlæng legen og oplev større nydelse.

pause gel, nuei, toys2joy, genopladeligt sexlegetøj, Genopladelig vibrator, delay gel, hold erektionen længere

Til Mænd

Vil du gerne holde længere i sengen? Så kan en delay spray eller gel være løsningen for dig. Med den kan du nedsætte følsomheden i penis på en nem og sikker måde. Gelen findes også som vegansk,  hvor der ikke er brugt animalske produkter. Den er desuden sukker og glutenfri. Den har en beroligende virkning på penis, som gør at klimaks bliver sværere at nå. Du kan også med fordel bruge den til analsex, da den har en lindrende effekt, som får ringmusklen til at slappe af. Inden brug af disse produkter er det vigtigt at du tester for overfølsomhed, ved at påføre lidt på underarmen, lad det virke i ca. 10 minutter og hvis du ingen reaktion har, kan du begynde at bruge det andre steder på kroppen. Så forlæng legen og få dit sexliv til at blomstre.

WoW klitoris Gel onani samleje kvinder genopladeligt sexlegetøj, Toys2joy - genopladelig vibrator

Til Kvinder

Cremer og gel med varmende eller kølende effekt, kan du med fordel forkæle din klitoris med. Du vil opnå en mere følsom klitoris, og nogle af cremerne har også en kildende, boblende effekt. Alt dette for at øge følsomheden så du nemmere kan få den ene orgasme efter den anden. Når du bruger en af vores cremer, gel eller sprays vil du opleve mere intense stimulationer. Det vil gøre berøringerne pirrende og endnu mere frække. Hvis du vil dele glæden, kan du også bruge den på din partners penis. Den kildende fornemmelse vil I begge kunne nyde godt af. Som med alle andre cremer er det vigtigt at ud tester for overfølsomhed, inden du bruger cremen de intime steder. Test gerne på underarmen f.eks.

anal explorer,genopladeligt sexlegetøj, genopladelig, serum, gel, spray, mænd, analsex

Til Anal

Hvad siger du til analsex uden ubehag? Ja tak.. med vores anal serum kan du reducere følsomheden ved anus. Rigtig god til dig der skal prøve analsex første gang og måske er lidt nervøs. Hvis du elsker analsex, men synes opstarten kan være lidt ubehagelig, er sprayen også god til dig. Sprayen nedsætter følsomheden ved anus, og får din ringmuskel til at slappe af. Den virker hurtigt, og danner en usynlig hinde på huden som kan vare i flere timer. Du kan sagtens bruge en kombination af spray og glidecreme for at gøre din oplevelse med analsex til en succes. Forlæng legen fordi du fortjener det bedste sexliv. Det er stadig vigtigt at være afslappet og tålmodig når du dyrker analsex. Sprayen hjælper ringmusklen til at slappe af, men det er også vigtigt at du er afklaret og afslappet inden du går i gang.

wet gel til par intimt forspil sex toys2joy, genopladeligt sexlegetøj

Til Par

. Til par er der også en creme der kan give hende en kildende effekt og ham en varmende effekt. Når i kommer tæt på hinanden vil i få en oplevelse af en kildende og varmende fornemmelse sammen. Oplev og nyd intensiteten imellem jer. Med denne creme får I nye oplevelser under samleje. Det kan også sagtens bruges på en kedelig onsdag, eller til en vild nat. I kan også få glæde af den hver for sig, hvis det skal være lidt mere spændende når du onanere. I kan med fordel bruge den til jeres forspil.

After Shave Intimbarbering Ingen knopper blød hud, Toys2joy, genopldeligt sexlegetøj

Intimbarbering

Intim barbering kan somme tider give nogle ubehagelige røde knopper. Med vores after shave spray undgår du disse knopper hvis du sprayer den på efter barbering. Den er fyldt med lækre ingredienser der beroliger den irriterede hud. Det er en smagssag om du er til intim barbering eller ej. Når du intim barberer vil vi klart anbefale denne spray, så du undgår de røde knopper og kan føle dig helt glat. Under varen kan du læse mere om hvordan du bedst barberer dig for at undgå for meget irritation på huden. Sprayen er både til mænd og kvinder.