• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Den frække Buttplug

Denne vibrator er nok den mest kendte inden for analsex. Den er god og effektiv, fordi dens kegleform passer godt til både nybegyndere og erfarne. 

Du kan få den i flere forskellige størrelser med og uden mønstre. Eller hvad med en oppustelig plug?

Mulighederne er mange, det er bare op til dig at vælge din favorit.

Se udvalget af legetøj, herunder.

Buttplug – Analsexlegetøj

En Buttplug er et stykke sexlegetøj der er speciel designet til Analsex. 

Du kan få dem i et utal af varianter og i forskellige størrelser. Der er små, store og kæmpe buttplugs, alt efter om du er begynder eller erfaren. Der er buttplugs specielt designet til mænd, og du kan også få buttplugs med hale som udover at stimulere dig indvendig også ser flotte ud, udvendig. Der er buttplugs lavet i silikone, glas, træ osv. Du skal bare finde ud af hvilken af disse der vil gøre det bedst for dig. 

For at undgå at beskadige den tynde tarm, er Buttplugs som oftest mindre end en almindelig dildo. Du vil også opleve at de er meget glattere. Og deres form er ofte som en kegle, for at det er nemmere for dig at føre dem op i anus. 

Historien bag Buttplugs

Ligesom opfindelsen af Dildoen var for at kurere formodet hysteri hos kvinder, blev også Buttpluggen lanceret som en mirakelkur.  De første buttplugs blev opfundet i 1800 tallet. Dengang påstod Dr. Young at hans recktal sæt kunne kurere sygdomme som: Hæmorider, forstoppelse, anoreksi, dårlige ånde, hovedpine og tilmed sindssyge. Recktal sættet bestod af 4 buttplugs i forskellige størrelser.  

I 1940 blev et stort parti af disse plugs beslaglagt og destrureret af de amerikanske myndigheder, da de mente at buttplugsene var farlige og der var opgivet fejl informationer om dem. 

Hvordan bruger jeg en Buttplug?

Buttplugs bruges til at føre op i endetarmen. I modsætning til skeden der er lukket af livmoderhalsen, fører endetarmen direkte op til tyktarmen. Derfor er der mulighed for at hvis du føre genstande op i endetarmen, som f.eks en ganske almindelig dildo, at den potentielt kan “vandre” op i tarmen. På alt sexlegetøj designet til analsex, er der en udvidet ende, for netop at forhindre at det vandre op. Dette vil være forbundet med meget ubehag, og ville i værste tilfælde kræve kirurgisk indblanden for at få genstanden fjernet.  

Vores opfordring til dig vil derfor være at du KUN bruger sexlegetøj der er designet til Analsex. 

Hvorfor analsex?

Der er mange mænd, der er vilde med analsex, fordi det virker forbudt og meget frækt. Heldigvis er der også mange kvinder, der kan lide analsex, dog findes der også mange, der ikke tør dyrke det, fordi de er bange for, at det gør ondt, og de føler sig beskidte.

Ofte er det et spørgsmål om uvidenhed, der gør, at nogle kvinder og mænd ikke engang vil tænke tanken om at prøve det.

Du er ekstrem følsom omkring åbningen til endetarmen. Det er det, vi kalder anus, den er meget følsom, da den har rigtig mange nerveender. Det er derfor en rigtig skøn fornemmelse at blive rørt der. Ved analsex vil du som mand opleve, at det vil stramme mere om penis, end det gør ved almindeligt samleje.

Kvinder kan også få stærkere og kraftigere orgasmer ved analsex. Endetarmen ligger tæt op af skede og klitoris, og når denne berøres, stimuleres samtidig skedens bagvæg.

En mand har en prostata, som er en kirtel, der sidder i endetarmen. Hvis den bliver stimuleret, giver det stor nydelse for manden. Nogle vil opleve kraftigere orgasmer, når de bliver stimuleret på prostata. Her anbefales det at bruge en Prostata Vibrator som du kan se og læse mere om ved at klikke her.

 

Lille eller Stor Buttplug?

Du kan få en Buttplug i forskellige størrelser. Hvis det er første gang du skal forsøge dig med en plug, anbefaler vi at du tager en lille. Vælg gerne en der har en cylinder form og med glat overflade, de er nemmere at indføre i endetarmen. 

Med tiden kan du altid skifte over til en større Buttplug. Du kan også vælge en med riller. 

Det vigtigste er at du ikke starter for stort ud. 

Hvis du ønsker en så naturlig fornemmelse som muligt, så kan vi anbefale at du kigger nærmere på Gvibes Bio Buttplug. Den er lavet i Bioskin og føles næsten som at røre ved almindelig hud. 

Analsex første gang?

Hvis det er første gang du skal dyrke analsex, skal du huske din tålmodighed. Det er ikke sikkert at det lykkedes første, anden eller tredie gang. Men det skal nok lykkedes, der er bare for nogle nogen grænser der skal rykkes. 

Mange kvinder frygter ikke at være rene nok i endetarmen, de vil finde det pinligt, at manden trækker sig ud med afføring på penis. I de fleste tilfælde er der intet at være bekymret for, da endetarmens nederste del er ren, hvis du ikke føler trang til afføring.

Du kan dog for at afhjælpe din frygt tage et bad og vaske dig omhyggeligt ved endetarmsåbningen og gerne lidt indenfor. På den måde er du helt klar til at nyde analsex med din partner. 

Du kan også bruge en analbruser – Du kan se og læse mere om den hvis du trykker her.  Her kan du blive helt ren på kort tid. Og den er super nem at bruge. 

Det vigtigste for at få en dejlig og behagelig oplevelse er tålmodighed, samt du og din partner tager jer god tid. En alt for hurtig penetration kan nemlig være yderst ubehagelig for begge parter. Derfor er det vigtigt, at din partner er helt afslappet og opstemt.

Forberedelse til Analsex

Ringmusklen er ikke designet til at der kommer noget ind. Dens funktion er at holde på det, der er i tarmen. Derfor er det vigtigt, at den bliver gjort træt og afslappet. Dette kan du gøre ved at lege med musklen med en finger, indtil den løsner op.

For at gøre det mere behageligt starter du med at bruge en god glidecreme. Det vil være en fordel at du bruger en af de glidecremer der er designet til analsex, de har nemlig en længere glide evne, og tørre ikke så nemt ud. 

Da du fra naturens side ikke selv producere fugt i endetarmen er det nødvendigt at tilføre fugt, for at undgå ubehag og skrammer i endetarmen. 

Det er også en rigtig god idé at smøre glidecremen på den Buttplug, Anal Vibrator eller penis du skal føre op. På den måde går det hele noget nemmere. Spar ikke på cremen, og kom gerne mere på undervejs.  

Vi har lavet en hel kategori med de bedste Anal Glidecremer – Klik her – hvis du vil se og læse mere

Vær dog opmærksom på hvilket materiale dit anal sexlegetøj er lavet af, da ikke al slags legetøj tåler silikonebaseret glidecreme. 

Massér blidt omkring åbningen af anus, så vænner musklen sig til, at det er ok, der kommer noget ind. Det kan godt tage tid at få musklen til at slappe af og blive træt. Men det er ventetiden værd. 

Analsex for begyndere

Start med forsigtigt at føre en finger ind, i starten vil det være en underlig følelse. Du kan få en følelse af at du skal på toilettet. Men hvis du har sørget for at tømme dig inden I går igang med Anal leg, så er der ingen fare på færde. Efter noget tid, kan din partner nemt mærke at din ringmuskel slapper af, og der kan måske komme 2 eller 3 fingre op. I kan også forsigtig føre en Buttplug op. Men husk nu at gøre det langsomt, og i små etaper. Det kan sagtens være at I ikke når til at penis kan indtrænge, men små skridt hele tiden sikre jer en lækker og succesfuld oplevelse. 

Husk også at det er en dårlig idé at dyrke ubeskyttet analsex. Endetarmen er fyldt med bakterier, og derfor er det en rigtig god idé at bruge et kondom under analsex. 

Det sexlegetøj du bruger i endetarmen skal rengøres grundigt inden du evt. bruger det i skeden. Det samme med penis, fingre osv. Hvis du springer rengøringen over, så kan kvinden få nogle af bakterierne fra endetarmen op i underlivet. Og det er ikke en rar ting. 

Rengøring af dit sexlegetøj kan godt klares med vand og sæbe. Men for at fjerne bakterier helt, anbefaler vi at du bruger et rengøringsmiddel der er specielt designet til sexlegetøj. Du kan bruge det hver gang, for at holde dit legetøj frisk og lækkert. 

Buttplugs med Vibrationer

Når du skal vælge sexlegetøj til analsex for første gang, så er en Buttplug helt sikkert det bedste valg. Start med en lille og arbejd dig langsomt op hvis du vil. 

Hos Toys2Joy har vi kun Buttplugs med vibrationer. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvornår du vil tænde for vibrationerne, men det er sikkert, at du vil nyde dem, når de forkæler din endetarm. Vibrationer i endetarmen giver bare din anal fantasi det ekstra.

Analsex er godt-og endnu bedre med sexlegetøj.

Hvis du vil øve dig derhjemme selv, så kan du med fordel gå rundt med din buttplug. Der er ikke noget bedre end selvforkælelse når de huslige pligter skal laves. På den måde vil du også kunne indføre den i dit eget tempo, og du vil hurtigt vænne dig til følelsen. 

Og hvor frækt ville det ikke være at overraske din partner, med en fræk anal leg, nu hvor du er klar og ikke længere føler ubehag ved Analsex. 

Du kan  på hver enkelt stykke sexlegetøj finde en detaljeret beskrivelse, så du nemt kan finde netop den buttplug, der passer bedst til dig.