• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Prøv grænser med buttplug

Denne vibrator er nok den mest kendte inden for analsex. Den er god og effektiv, fordi dens kegleform passer godt til både nybegyndere og erfarne. 

Du kan få den i flere forskellige størrelser med og uden mønstre. Eller hvad med en oppustelig plug?

Mulighederne er mange, det er bare op til dig at vælge din favorit.

Se udvalget af legetøj, herunder.

Hvorfor analsex?

Der er mange mænd, der er vilde med analsex, fordi det virker forbudt og meget frækt. Heldigvis er der også mange kvinder, der kan lide analsex, dog findes der også mange, der ikke tør dyrke det, fordi de er bange for, at det gør ondt, og de føler sig beskidte.

Ofte er det et spørgsmål om uvidenhed, der gør, at nogle kvinder og mænd ikke engang vil tænke tanken om at prøve det.

Du er ekstrem følsom omkring åbningen til endetarmen. Det er det, vi kalder anus, den er meget følsom, da den har rigtig mange nerveender. Det er derfor en rigtig skøn fornemmelse at blive rørt der. Ved analsex vil du som mand opleve, at det vil stramme mere om penis, end det gør ved almindeligt samleje.

Kvinder kan også få stærkere og kraftigere orgasmer ved analsex. Endetarmen ligger tæt op af skede og klitoris, og når denne berøres, stimuleres samtidig skedens bagvæg.

En mand har en prostata, som er en kirtel, der sidder i endetarmen. Hvis den bliver stimuleret, giver det stor nydelse for manden. Nogle vil opleve kraftigere orgasmer, når de bliver stimuleret på prostata. Her anbefales det at bruge en P-punktsvibrator.

Forberedelser

Mange kvinder frygter ikke at være rene nok i endetarmen, de vil finde det pinligt, at manden trækker sig ud med afføring på penis. I de fleste tilfælde er der intet at være bekymret for, da endetarmens nederste del er ren, hvis du ikke føler trang til afføring.

Du kan dog for at afhjælpe din frygt tage et bad og vaske dig omhyggeligt ved endetarmsåbningen og gerne lidt indenfor. På den måde er du helt klar til at nyde analsex med din partner. 

Det vigtigste for at få en dejlig og behagelig oplevelse er tålmodighed, samt du og din partner tager jer god tid. En alt for hurtig penetration kan nemlig være yderst ubehagelig for modparten. Derfor er det vigtigt, at din partner er helt afslappet og opstemt.

Varm hinanden op

Ringmusklen er ikke designet til at der kommer noget ind. Dens funktion er at holde på det, der er i tarmen. Derfor er det vigtigt, at den bliver gjort træt og afslappet. Dette kan du gøre ved at lege med musklen med en finger, indtil den løsner op.

Massér blidt omkring åbningen af anus, så vænner musklen sig til, at det er ok, der kommer noget ind. Det kan godt tage tid at få musklen til at slappe af og blive træt. Men det er ventetiden værd. 

En anden vigtig detalje, når du skal dyrke analsex, er en god glidecreme. Da du ikke fra naturens side producerer fugt i endetarmen ej heller, når du er opstemt. For at undgå ubehag og skrammer er det nødvendigt at tilføre fugt fra en glidecreme.

Du kan få glidecremer, der er specielt designet til analsex. Disse kendetegner sig, ved at de har en lang glide effekt. Og på den måde kan holde sig glidende længere.

Du kan også med fordel bruge, buttplugs, der er specielt designet til analsex. Du kan altid kende legetøjet, ved at det har en “fod” på. Det er en sikkerhedsforanstaltning, der skal forhindre, at buttpluggen smutter op i endetarmen, da den ikke bare kan komme ud igen. Sker det, så er eneste udvej forbi en skadestue.

Brug kun anal sexlegetøj.

Der findes forskelligt sexlegetøj, der er designet til analsex. En af de mest populære er en Butt Plug. Den kendetegner sig, ved at den er kegleformet og bliver bredere på midten. Du kan få dem i forskellige størrelser og udformninger med riller uden riller eller helt glatte. Du finder både nogen med og uden riller. Er du nybegynder, anbefaler vi, at du starter med lille.

Toys2Joy har vi kun Butt Plugs med vibrator. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvornår du vil tænde for vibrationerne, men det er sikkert, at du vil nyde dem, når de forkæler din endetarm. Vibrationer i endetarmen giver bare din anal fantasi det ekstra.

Analsex er godt-og endnu bedre med sexlegetøj.

Du kan på hver enkelt vare finde en detaljeret beskrivelse, så du nemt kan finde netop det anal sexlegetøj, der passer bedst til dig.

Efter analsex er rengøring vigtigt. Dels dit sexlegetøj, som du nemt kan rengøre med vand og sæbe eller specielt designet rengøringsmiddel. Husk også, at i begge skal vaske jer grundigt efter analsex. Hvis I efterfølgende skal dyrke almindeligt samleje, anbefales det, at I bruger kondom ved analsex. På den måde undgår, i at bakterier fra endetarmen ender i skeden. 

Bruger I ikke kondom, så husk, at penis skal vaskes grundigt efterfølgende.

Hos Toys2Joy finder du kun Buttplugs, der er genopladelige