• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Indvendig muskel træning

Træning af bækkenbundsmusklen er aldrig for sent at begynde på. Du kan nemt træne den “skjulte Muskel” med bækkenbundskugler.

Kuglerne fås i forskellige udformninger, materialer og vægtstørrelser. Du kan også få kugler med vibrationer. Du vælger din kugle ud fra, om du er nybegynder, øvet eller måske har behov for at få styrket din bækkenbund efter en graviditet.

Se vores udvalg her

Hvorfor bækkenbundskugler?

Træning af bækkenbundsmusklen er den træning, som de fleste glemmer. Men det er den træning, de fleste kvinder har glæde af, så hvorfor ikke være en af dem, som har en sund og veltrænet bækkenbund, det er vejen til bedre sexliv og endnu bedre orgasmer.

Har du aldrig trænet din bækkenbundsmuskel, er det ikke for sent at begynde nu. En træning af den “skjulte muskel” med bækkenbundskugler er effektiv og nem.

Bækkenbunden består af muskler, og som alle andre muskler er det vigtigt at træne dem. De de bliver slappe med tiden er det vigtigt at få dem til at fungere korrekt.

Du bruger bækkenbundsmusklerne til at holde dig, når du skal tisse. Stress inkontinens, når du hoster, danser, griner osv, kan også afhjælpes ved træningen af bækkenbunden. Så få kontrol over din blære igen ved hjælp af træning.

Træning af bækkenbund foregår ved, at du laver knibeøvelser. Det kan være svært for nogen at mærke, om knibeøvelserne bliver lavet godt nok. Derfor anbefaler Toys2Joy, at du bruger bækkenbundskugler til at træne med. Kuglerne er et fantastisk og uundværligt redskab til enhver kvinde, der ønsker en stærk bækkenbund.

Du sætter kuglerne op i skeden og kniber sammen om dem, så de ikke falder ud. Det bliver nemmere for dig at mærke, om du kniber, og din træning bliver effektiv.

Bedre sex og større orgasmer

For at få en sund og veltrænet bækkenbund anbefaler vi, at du laver knibeøvelser tre gange om dagen. Du kan lave dem overalt. Prøv i badet, når du holder for rødt, sidder i toget, eller mens du laver mad, og når du er gået i seng. Det er ikke nødvendigt at bruge bækkenbundskugler hver gang.

Når du træner med bækkenbundskugler, anbefaler vi, at du kniber sammen om kuglen i 5 sekunder, holder pause i 5 sekunder og kniber så sammen igen. Gentag dette ti gange. Det behøver ikke tage mere end 5-10 minutter i løbet af dagen at træne. Men du kan sagtens træne længere, hvis du vil.

Når du har trænet et par uger, vil du uden problemer også kunne træne med dine bækkenbundskugler, mens du er i bevægelse.

Når du er i træning, kan du sagtens sætte din træning ned til 2-4 gange om ugen. Men så burde du også være på et stadie, hvor du ikke længere har problemer med ufrivillig vandladning.

Kugler med vibrationer

Bækkenbundskugler kan du få i et utal af former og materialer. Hos Toys2Joy har vi valgt også at have kugler med vibrator i. Så, uanset om du bruger en bækkenbundskugle med eller uden vibrator, bliver din træning til en nydelse i stedet for en sur pligt.

Vores bækkenbundskugler uden vibrator har forskellige vægte. Som nybegynder anbefaler vi, at du starter med den letteste. Du kan bedst selv mærke, hvornår du er klar til at øge vægten.

Vores Gballs 2 fra Gvibe har sensorer, der tilpasser vibrationerne til dig, alt efter hvor meget du kniber sammen. Du kan endda styre den via en app, hvor du også finder en virtuel træner, så du nemt kan se dine fremskridt. Vibratoren er stille og diskret, så du behøver ikke være bange for, at nogen kan høre, at du træner.

Indimellem kan det ske, at vibrationerne fra bækkenbundskuglen får dig i stemning, og det kan også ske, at du kan få en orgasme under træningen.

Bør jeg bruge glidecreme?

For at få den bedste oplevelse med bækkenbundskugler er det en rigtig god idé at smøre en god glidecreme på kuglen, inden du fører den op. Dette for at gøre det nemmere at føre den ind. De første par gange, du bruger kuglen, kan du godt føle det ubehageligt, da du jo skal spænde for at holde den oppe. Men det er jo netop det, der er hele essensen i træningen.

Med tiden vil du vænne dig til det, og det vil ikke længere føles ubehageligt.

Bækkenbundskugler er den bedste investering, du kan lave som kvinde. Du vil blive mere bevidst om din krop, og du bliver bedre til at mærke den. Dine nedre regioner bliver strammet op, og du undgår inkontinens, som kan være en grænseoverskridende lidelse. Da du hele tiden skal være på vagt, så du ikke tisser i bukserne, eller hele tiden huske at bruge trusseindlæg eller endda bind, alt efter hvor slemt det er. Vil du ikke gerne kunne hoste og grine igen uden at være bange for, at du har ufrivillig vandladning?

En stram bækkenbund giver mere intense orgasmer og et bedre sexliv. Når du har sex, vil du måske også kunne mærke en forskel efter noget tid. Du vil i hvert fald kunne presse om din partners penis på en endnu bedre måde.

Kom i gang med træningen nu, du har intet at miste, men alt at vinde.