• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Analsex - Stor nydelse

Er det på tide at tage dit analsex eventyr til nye højder? 

Så er analvibratorer fra Anal Fantasy Elite de førende inden for anal stimulation samt prostata‐massage. 

Kollektionen kan bruges af både mænd og kvinder, er du nybegynder eller erfaren, så er der også en vibrator til dig. 

Produkterne er lavet af den fineste silikone, og de er alle sømløse. Så der er ingen kanter, der kan irritere. 

Med denne produktserie får du ny spænding i dit sexliv og store, eksplosive orgasmer.

Klar til Analsex?

Anal Fantasy Elite er et amerikansk brand, der udelukkende beskæftiger sig med anal sexlegetøj. 

Her får du legetøj der er testet i alle leder og kanter, det er produceret i en lækker kvalitet og du vil med det samme mærke at der er kælet for detaljerne. 

Kollektionen indeholder Buttplugs i 2 forskellige størrelser. Der er en lille og en stor. De er begge lækre at se på og dejlig bløde at røre ved. Deres vibrationer vil give dig optimal nydelse når du bruger dem. 

Forskellige slags prostata vibratorer, der kan og vil tilfredsstille enhver mand. De er designet så de massere og stimulere din prostata til store orgasmer hver gang. 

Sexlegetøj til Anal

Anal Fantasy Elite har produkter til både nybegynder og erfarne analsex udøvere. 

I 2018 så den første kollektion fra Anal Fantasy Elite dagens lys. Den kendetegner sig ved at den er ergonomisk designet som giver en den bedste oplevelse og bruger tilfredshed. Hele serien er produceret i en elite silikone. 

Serien bestod dengang af 12 produkter, men flere er siden kommet til. 

Hos Toys2joy vil du kun finde de produkter der er med vibrationer og er genopladelige. 

Anal Fantasy Elite, er produceret af den store amerikanske producent Pipedream. Som siden 1973 har forsynet hele verden med sexlegetøj i alle kategorier. Pibedream er blandt andet kendt for mærker som JimmyJane, Icicles, Basix, og så har de selvfølgelig også Anal Fantasy som også er en samling sexlegetøj til Analsex, som efter vores mening, ikke er lige så eksklusiv som deres elite kollektion. 

Pipedream har vundet flere priser og awards for deres design og funktionaliteten på deres sexlegetøj. 

Hvad er Analsex?

Analsex dyrker du med en partner du har tillid til. Der er mange fordomme omkring sex i endetarmen. I takt med at vi som mennesker bliver mere ærlige om vores seksuelle lyster og behov, er analsex også blevet mere “i orden” at tale om og dyrke. 

Der vil altid være nogen der har svært ved hele ideen om at der kan komme afføring på enten finger eller penis efter at være ført op i endetarmen. Det er yderst sjældent at dette er tilfældet, men her kan sexlegetøj være til en stor hjælp. 

Som med alt andet sexlegetøj til Anal, så er dette fra Anal Fantasy Elite selvfølgelig også udstyret med anal stopperen. Det er en “fod” som forhindre vibratoren i at vandre op i endetarmen. 

For din egen skyld, så brug aldrig sexlegetøj Analt, der ikke har denne “fod”

Hvis din vibrator ikke har den, og den i værste tilfælde vandre op i endetarmen, så er eneste mulighed for at få den ud, medicinsk og somme tider kirurgisk, så det ønsker du selvfølgelig ikke. 

Kan kvinder lide analsex?

Ja – de fleste kvinder nyder også analsex i stor grad og vil også opleve dejlige og længere orgasmer ved stimulering både vaginalt og analt samtidig. 

Da G-punktet for en mand sidder i endetarmen, er det selvfølgelig meget tilfredsstillende og kan give nogle store eksplosive orgasmer ved stimulering på dette punkt. I daglig tale kaldes det punkt for Prostata. 

I begge tilfælde vil den vigtigste ingrediens være tålmodighed og glidecreme. 

Glidecreme anbefales på det kraftigste til analsex, da du her ikke selv producere naturlig fugt, heller ikke ved stimulering. 

Der er forskellige slags creme, men du skal vælge en af dem med lang glideegenskab. De er som oftest lavet af silikone. Dog vil disse ikke være gode at bruge sammen med dit sexlegetøj fra Anal Fantasy Elite, da dette er lavet af Silikone, og overfladen vil i værste tilfælde gå i stykker hvis du bruger en silikonebaseret glidecreme på det. 

Heldigvis har flere producenter også produceret anal glidecreme der er vandbaseret, som har samme gode glideegenskab og som kan bruges sammen med dit sexlegetøj. 

Anal vibrator

Tanken om at få vibrationer op i endetarmen, kan være fjern for nogen. Men det er en oplevelse som du bare ikke må gå glip af. 

Det giver dig en utrolig lækker stimulation, og som mand vil du få den helt rigtige og blide massage af prostata. 

Som kvinder vil det give dig en utrolig sensuel og meget fræk oplevelse. 

Sexlegetøj fra Anal Fantasy Elite er desuden ftalatfri, latexfri og så er det designet til at det også kan bruges af dem der elsker hård analsex. 

Prismæssigt ligger denne kollektion i midten, men kvaliteten er helt i top. 

Lad dit næste anal sexlegetøj være fra Anal Fantasy Elite, det vil være et køb du vil have glæde af i mange år.