• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Sexlegetøj til Analsex

Anal er en verden, fyldt med legetøj til dig, der elsker at prøve noget nyt.

Måske er du ny i denne verden, og ikke sikker på, hvad der er hvad. Det vil Toys2Joy hjælpe dig med at få et overblik over.

Analsex er for nogen en “forbudt” form for sex, som de ikke taler åbent om. I mange tilfælde kan det skyldes, at analsex forbindes med ubehag uhygiejnisk, eller nogen finder det pinligt. Heldigvis er analsex blevet mere populært, og der er flere, der står, ved at de dyrker det.

Det kan vi hos Toys2Joy godt forstå, for analsex er en meget intim form for sex.

Se udvalget af legetøj, herunder.

Anal sexlegetøj

Der findes efterhånden meget sexlegetøj der er designet til analt brug. Du finder Buttplugs, Anal Beads, Prostata Massager og meget mere. 

Nogle kan du få med vibrationer andre med. Materialet kan også være meget forskelligt. 

Hos Toys2joy vil du altid kun finde kvalitets sexlegetøj, der er lavet i det bedste materiale. 

Alt vores Anal sexlegetøj er med vibrationer og det er genopladeligt så du sparer miljøet for alle de brugte batterier. Og de lækreste vibrationer sørger for at du får mange gode orgasmer. 

Når du vælger sexlegetøj som du skal bruge analt, så vær opmærksom på at det også er designet til brugen. Du kan nemt kende en Anal Vibrator/Buttplug på den lille “stopper/fod” der er for enden. Den vil nemlig forhindre legetøjet at vandre op i endetarmen. Og sker dette, er der ingen anden vej end enten medicinsk eller kirurgisk behandling.

Det er derfor yderst vigtigt at du kun bruger Anal sexlegetøj til Analsex. 

Anal Vibrator

En anal vibrator er skridtet efter buttplug. Med en anal vibrator vil du få en endnu bedre analsex‐oplevelse.

Er du ny i verdenen med anal sex – så velkommen til. Her venter de mest intense, kraftfulde og vilde orgasmer. Når du er klar til at lege med anal vibratorer, venter der en verden, som du ikke kan få nok af.

En anal vibrator fungerer som en klassisk dildo-vibrator. Forskellen er, at den er udformet, så den bedre passer i endetarmen og på den måde kan give dig en bedre nydelse.

Vibratoren har flere muligheder af vibrationer, de kan betjenes direkte på vibratoren eller med en fjernbetjening. 

Du vil også finde Anal Beads med vibrationer. Det er som Perler på en snor. Den mindste kommer først og så bliver de gradvis større. En Anal Bead kæde kan bruges af både nybegynder og erfarne og kan fås i forskellige størrelser. 

Anal Vibrator til mænd

En vibrator til analsex er god for mænd på flere måder. Når man køber en vibrator til mænd, er der særlig fokus på P-punktet. Det er din prostata. Det er vigtigt, at du holder din prostata sund, det gør du bla. ved at stimulere den. Samtidig får du fantastiske orgasmer.

Når du bruger en anal vibrator under analsex til at kæle for prostata, venter der en vild og intens orgasme. Du vil hurtigt finde ud af, at det er en endnu bedre orgasme, end når du får en klassisk penis‐orgasme.

Din prostata eller P-punktet sidder ca 3-5 cm oppe i endetarmen. Det er nemmest at blive stimuleret ved hjælp af en anal vibrator. Din partner kan også stimulere dit p-punkt med sine fingre.

P-punktet ved mænd kan sammenlignes med en kvindes G-punkt. Ved stimulation vil du kunne opnå meget dybe og intense orgasmer i forhold til almindelige orgasmer.

Du kan finde Anal Vibratorer der er specielt designet til at ramme din prostata her

Er Analsex noget for mig?

Analsex er godt for de fleste og det er ligemeget om det er mænd eller kvinder. Det er klart at hvis en mand vil have eksplosive orgasmer, så er det igang med stimulering af han P-punkt. 

Men da dine nerveender i endetarmen er meget følsomme, vil de ved stimulation gøre dig mere tændt. 

Som kvinde vil følelsen af at være fyldt helt ud være speciel. F.eks. hvis du har en Anal Vibrator i Anus samtidig med at du har noget i vagina. Det er en oplevelse som er fantastisk dejlig. 

Det vil altid kræve til vending at komme igang med Analsex, derfor er det også bedst at du og din partner tager jer tiden til det.  

Tålmodighed er det vigtigste indenfor denne Anale verden. 

Start altid blidt ud med små vibratorer, når du har analsex. Jo mere trænet du bliver, jo større anal vibrator, kan du bruge. I starten kan det også være bedst ikke at bruge vibrationerne, indtil du føler dig klar til endnu mere stimulation.

Vi anbefaler, hvis det er første gang, du skal eksperimentere med analsex, at du vil få glæde af at starte med en anal kæde. Den er nem at føre ind, og så øger den i diameter jo længere du får den op. Fornemmelsen, når du hiver den ud igen, er helt speciel, og absolut en meget stor nydelse for alle.

Den bedste start på analsex

Det er vigtigt, når man dyrker analsex at passe på sig selv og sin partner. Tålmodighed skal dertil, det tager lang tid at få lukke‐musklen til at slappe af. Du må aldrig presse på, da du herved kan skade den.

Mange har en tanke om at analsex er ulækkert, at der kommer afføring ud under akten osv. For at få den tanke væk, kan du med fordel bruge en Anal bruser. Den er designet til at du fylder den med vand, som du efterfølgende sprøjter op i anus. På den måde vil du føle dig helt ren, og vil kunne slippe tankerne om uren sex. 

Inden du overhovedet går igang med analsex, skal du sørge for at de rigtige remedier er til stede. 

Du skal huske fugt, masser af fugt. Da du ikke selv producere naturlig fugt i endetarmen, heller ikke ved ophidselse, så er det vigtigt at tilføre noget selv. 

Det gør du nemt ved at have en god Glidecreme klar. En glidecreme der bruges analt skal have en god glideegenskab, derfor er en silikonebaseret creme altid at foretrække. 

Men da de fleste bruger sexlegetøj når der skal leges og nydes analt, så er det bedre med en vandbaseret glidecreme, der er specielt designet til anal. Den har nemlig glide egenskaben fra silikone cremen, men vil ikke ødelægge overfladen på dit sexlegetøj. 

Når du er smurt godt ind både oppe i og udenom anus, så start forsigtigt med at føre et par fingre op. Husk og hold en masse pauser og sørg for at din partner er med hele vejen. 

Start med en lille vibrator.

Når du føler din partner er ved at være tændt og klar, kan i indføre en vibrator. Mærk altid efter om din partner er afslappet. Det skal være en god oplevelse for at opnå de bedste orgasmer.

Efter noget tid, kan I sagtens bruge større vibratorer, Buttplugs eller selvfølgelig penis. 

Det vil være en rigtig god idé at beskytte penis med et kondom, inden I dyrker analsex.

Efter endt leg, så er rengøring vigtig.  Sexlegetøj der har været oppe i endetarmen, kan nemt rengøres med vand og sæbe og efterfølgende bør du bruge et rengøringsmiddel der er specielt designet til sexlegetøj. Det vil fjerne de sidste bakterier der måtte være. Husk at tørre din vibrator helt af inden du pakker den væk. 

På den måde passer du bedst på dig selv og din partner, og dine anal vibratorer.

Toys2Joy ønsker dig god fornøjelse med de kraftige og intense orgasmer, der blot venter på at forkæle dig og få dig i himmelen. Vores anal vibratorer er klar til at opfylde dine drømme.

Har du set de frække Buttplugs?