• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF GENOPLADELIGT SEXLEGETØJ
  • DISKRET LEVERING
FRI FRAGT VED
KØB OVER 500,-

Glidecreme til Analsex

Hos Toys2Joy har vi et godt og bredt udvalg i anal glidecreme, der er designet til analsex. Fælles for dem alle er, at de har en lang og god glide egenskab, som sikrer dig en vellykket anal oplevelse.

Skal det være silikone, vandbaseret eller vegansk glidecreme, du vil afprøve?

Vi har nøje udvalgt de bedste produkter til dig. Så du trygt, og roligt kan begive dig ind i det, måske for dig ukendte univers: Analsex.

Se vores udvalg, herunder:

Hvorfor skal jeg bruge anal glidecreme?

Når du vil dyrke analsex, er en god glidecreme et af de vigtigste elementer for at få en lækker og fræk oplevelse. Da du fra naturens side ikke producerer smørelse i anus, selvom du bliver stimuleret, er det vigtig at tilføre ekstra fugt.

Analsex kan tage lang tid, og det vil være ubehageligt, hvis der ikke er fugtigt nok. Det vil ikke være rart for nogen af parterne. Det vil give en dårlig oplevelse, og du vil nok også have problemer med at sidde ned de næste par dage.

Anal glidecreme er svaret. Brug det hver gang, du dyrker analsex, cremen tilfører den fugt, der er brug for så det hele glider nemt og lækkert.

Du vil oftest støde på anal glidecremer, der er lavet af silikone. Dette er, fordi silikone glider længere, de er nemme at smøre ud, og de fordamper ikke på huden, som en vandbaseret glidecreme kan gøre.

Der findes også anal glidecreme, der er vandbaseret, men stadig via en speciel formel har en langvarig glide egenskab.

Hvilken anal glidecreme skal jeg vælge?

Silikonebaseret anal glidecreme er den, du skal bruge, hvis du dyrker analsex uden brug af silikone‐legetøj. Glidecremen er drøj i brug, og du kan nemt smøre den ud. Du behøver som regel ikke påføre mere under selve akten, da den holder sin glideeffekt ekstremt længe.

En almindelig vandbaseret glidecreme vil ikke være god at bruge til analsex, da den hurtigt absorberes af huden, og du skal tilføre meget under akten. Heldigvis findes der, glidecremer, der er lavet på vand, som er specialdesignet til analsex. De kendetegner sig, ved at de har lang glideeffekt næsten lige så lang som en silikonebaseret. Fordelen ved vandbaseret er, at du kan bruge den sammen med dit silikone sexlegetøj uden, at dette går i stykker.

Du vil også finde anal glidecreme, der er veganske. Du kan få disse som silikone eller vandbaseret. De er 100% uden animalske produkter, indeholder ikke sukker eller gluten. Fælles for dem er, at deres glideeffekt er god, og passer godt til analsex.

 

Hvordan gør jeg?

Analsex er en tillidssag, da det for nogen kan være ubehageligt, og der kan forekomme lugt og afføringsrester fra endetarmen. Hvis denne ikke er skyllet godt inden I går i gang. Derfor er det en rigtig god idé, at i rengøre oppe i endetarmen. Der findes forskellige produkter til det.

Brug herefter en god anal glidecreme, som du smører rundt om ringmusklen og oppe i anus. Brug først dine fingre  for at få partneren til at slappe helt af. Du kan også med fordel bruge en buttplug eller en anden anal vibrator, som du forsigtigt kan føre op.

Efter analsex er det altid vigtigt at rengøre dit sexlegetøj og dig selv. Det er en god idé at bruge vand og mild sæbe og derefter bruge et rengøringsmiddel, der er specialdesignet til sexlegetøj.

Rester af glidecreme fjerner du nemt med vand og sæbe. Har du brugt en silikone glidecreme, er det bedst, at du vasker dig efterfølgende. Vandbaseret glidecreme absorberes naturligt af huden, og der vil ikke være så meget at vaske af.

Husk, at tålmodighed er vigtigt, når du dyrker analsex.