Toys2Joy blev stiftet i 2018, og webshoppen med sexlegetøj gik i luften august 2019.

Baggrunden for vores webshop er, at vi synes, der manglede genopladeligt sexlegetøj. Fokus er mere og mere på miljø, og hvordan kunne vi gøre en forskel?

Da snakken om at åbne en webshop med sexlegetøj blev en realitet, var det åbenlyst, at det skulle være så miljørigtigt som muligt. Derfor har vi kun genopladelige vibratorer. Dog har vi bækkenbundskugler, der er uden vibrator, da du i stedet kan øge vægten og intensivere din træning.

Hvem står bag Toys2Joy?

Vi er to kvinder, begge på 44 år. Vi har begge familier og børn og er bosat på Falster. Vores baggrunde er vidt forskellige, men snakken faldt hurtigt på sexlegetøj, og her har vi en fælles lidenskab for luksuriøse og lækre produkter.

Vi fandt det frustrerende at opleve fladt sexlegetøj og ingen batterier i huset, når lysten meldte sig. Derfor undersøgte vi markedet for genopladelige vibratorer.

Dette problem kunne vi løse ved at købe genopladelige vibratorer. Vi undersøgte derfor det danske marked for sexlegetøj, men fandt ikke det, vi søgte. Vores krav var, at vibratoren skulle være eksklusiv, luksuriøs, kraftig og af den fineste kvalitet. At vibratoren også havde et unikt og lækkert design, stod også højt på vores ønskeseddel. Vi blev hurtigt enige om, at udvalget ikke var stort nok i Danmark.

Vi synes ikke udvalget af genopladeligt Sexlegetøj på det danske marked levede op til de ønsker, vi havde. Derfor kiggede vi mod udlandet og fandt hurtigt ud af, at der var mange forskellige eksklusive genopladelige vibratorer, som bare ikke var kommet til Danmark endnu.

Vi så det derfor som vores kald, at sørge for, at du også får glæden og nydelsen af det store udvalg af genopladeligt Sexlegetøj til både kvinder, mænd og par, der findes rundt om i verden.

Vores ambition er at blive Danmarks største webshop med genopladeligt sexlegetøj.

Vores producenter er nøje udvalgt

Vi har været omhyggelige i vores udvælgelse af leverandører og producenter. Vi mener, at kvalitet er bedre end kvantitet.

Det har været vores mål fra start at forsøge at ramme så bredt som muligt, dog har vi besluttet, at vi kun vil føre vibratorer og tilbehør.

Er der noget, du synes, vi mangler, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er åbne for forslag, ris og ros.

Da sexlegetøj ofte kan blive kedeligt og trivielt at se på, har vi udvalgt de flotteste og mest eksklusive produkter, som er på markedet nu. Vi har lagt vægt på teknologi og materiale. Vi har hele tiden en føler ude, så du kan være sikker på, at det sidste nye altid er at finde på vores shop.

Om du er nybegynder eller erfaren inden for sexlegetøj, så har vi en masse lækre vibratorer til dig. Vi har nøje skrevet produkttekster på alle vores varer, så du kan få svar på de fleste spørgsmål, du måtte have.

Glidecreme er det vigtigste sexlegetøj, du kan få, og vi har derfor taget de bedste produkter ind. Der er forskellige varianter, så der er, også en til dig. Som noget nyt har vi taget cremer ind, der er veganer venlige.

Vi har et pænt udvalg af pirrende cremer og sprays der kan gøre dit sexliv spændende og udfordrende.

Da rengøring er en vigtig del af det at lege med sexlegetøj, har vi gjort det nemt for dig at vælge, hvilket produkt du kan bruge. Så kan du bruge mere tid på at finde den rette vibrator.

Vi glæder os til at gøre det nemmere for dig at få en masse vilde orgasmer.

Kig rundt på vores side, og bliv inspireret.