Toys2Joy blev stiftet i 2018, og webshoppen med sexlegetøj gik i luften august 2019.

Baggrunden for vores webshop er, at vi synes der manglede genopladeligt sexlegetøj. Fokus er mere og mere på miljø, og hvordan kunne vi gøre en forskel?

Da snakken om at åbne en webshop med sexlegetøj blev en realitet, var det åbenlyst at det skulle være så miljørigtigt som muligt. Derfor har vi kun genopladelige vibratorer. Dog har vi bækkenbundskugler der er uden vibrator da du istedet kan øge vægten og intensivere din træning.

Hvem står bag Toys2Joy?

Vi er to kvinder som er hhv. 37 og 43 år. Vi har begge familier og børn, og er bosat på Falster. Vores baggrunde er vidt forskellige, men snakken faldt hurtigt på sexlegetøj og her har vi en fælles lidenskab for luksuriøse og lækre produkter.

Vi fandt det frustrerende at opleve fladt sexlegetøj og ingen batterier i huset når lysten meldte sig. Derfor undersøgte vi markedet for genopladelige vibratorer.

Dette problem kunne vi løse ved at købe genopladelige vibratorer. Vi undersøgte derfor det danske marked for sexlegetøj, men fandt ikke det vi søgte. Vores krav var at vibratoren skulle være eksklusiv, luksuriøs, kraftig og af den fineste kvalitet. At vibratoren også havde et unikt og lækkert design stod også højt på vores ønskeseddel. Vi blev hurtigt enige om at udvalget ikke var stort nok i Danmark.

Vi synes ikke udvalget af genopladelige vibratorer på det danske marked levede op til de ønsker vi havde. Derfor kiggede vi mod udlandet, og fandt hurtigt ud af at der var mange forskellige eksklusive genopladelige vibratorer som bare ikke var kommet til Danmark endnu.

Vi så det derfor som vores kald, at sørge for at du også får glæden og nydelsen af det store udvalg af genopladelige vibratorer, der findes rundt om i verden.

Vores ambition er at blive Danmarks største webshop med genopladeligt sexlegetøj.

Vores producenter er nøje udvalgt

Vi har været omhyggelige i vores udvælgelse af leverandører og producenter. Vi mener at kvalitet er bedre end kvantitet.

Det har været vores mål fra start at forsøge at ramme så bredt som muligt, dog har vi besluttet at vi kun vil føre vibratorer og tilbehør.

Er der noget du synes vi mangler, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er åbne for forslag, ris og ros.

Da sexlegetøj ofte kan blive kedeligt og trivielt at se på, har vi udvalgt de flotteste og mest eksklusive produkter som er på markedet nu. Vi har lagt vægt på teknologi og materiale. Vi har hele tiden en føler ude, så du kan være sikker på at det sidste nye altid er at finde på vores shop.

Om du er nybegynder eller erfaren indenfor sexlegetøj, så har vi en masse lækre vibratorer til dig. Vi har nøje skrevet produkttekster på alle vores varer, så du kan få svar på de fleste spørgsmål du måtte have.

Glidecreme er det vigtigste sexlegetøj du kan få, og vi har derfor taget de bedste produkter ind. Der er forskellige varianter så der er også en til dig. Som noget nyt har vi taget cremer ind der er veganer venlige.

Vi har et pænt udvalg af pirrende cremer og sprays der kan gøre dit sexliv spændende og udfordrende.

Da rengøring er en vigtig del af det at lege med sexlegetøj, har vi gjort det nemt for dig at vælge hvilket produkt du kan bruge. Så kan du bruge mere tid på at finde den rette vibrator.

Vi glæder os til at gøre det nemmere for dig at få en masse vilde orgasmer.

Kig rundt på vores side, og bliv inspireret.