Menu Luk

Toys2Joy blev stiftet i 2018, og webshoppen med sexlegetøj gik i luften 2019.

Baggrunden for vores webshop er at vi synes der manglede genopladeligt sexlegetøj. Fokus er mere og mere på miljø, og hvordan kunne vi gøre en forskel?

Da snakken om at åbne en webshop med sexlegetøj blev en realitet, var det åbenlyst at det skulle være så miljørigtigt som muligt. Derfor har vi kun genopladelige vibratorer.

Vi har været omhyggelige i vores udvælgelse af leverandører og producenter, da vi mener at kvalitet er bedre end kvantitet.

Det har været vores mål fra start at forsøge at ramme så bredt som muligt, dog har vi besluttet at vi kun vil føre vibratorer og tilbehør.

Er der noget du synes vi mangler, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er åbne for forslag, ris og ros.

Da sexlegetøj ofte kan blive kedeligt og trivielt at se på, har vi udvalgt de flotteste og mest eksklusive produkter som er på markedet nu. Vi har lagt vægt på teknologi og materiale. Vi har hele tiden en føler ude, så du kan være sikker på at det sidste nye altid er at finde på vores shop.

Om du er nybegynder eller erfaren indenfor sexlegetøj, så har vi en masse lækre vibratorer til dig. Vi har nøje skrevet produkttekster på alle vores varer, så du kan få svar på de fleste spørgsmål du måtte have.

Glidecreme er det vigtigste sexlegetøj du kan få, og vi har derfor taget de bedste produkter ind. Der er forskellige varianter så der er også en til dig. Som noget nyt har vi taget cremer ind der er veganer venlige.

Vi har et pænt udvalg af pirrende cremer og sprays der kan gøre dit sexliv spændende og udfordrende.

Da rengøring er en vigtig del af det at lege med sexlegetøj, har vi gjort det nemt for dig at vælge hvilket produkt du kan bruge. Så kan du bruge mere tid på at finde den rette vibrator.

Vi glæder os til at gøre det nemmere for dig at få en masse vilde orgasmer.

Kig rundt på vores side, og bliv inspireret.