Vi sender til pakkeshop

Du kan trygt hente din pakke uden at være bange for, at nogen kan se, hvad du har købt, eller hvor. Vi har nemlig diskret levering.

Vi sender altid med GLS, og du skal forvente at have din pakke inden for 6-8 hverdage. Vi bestræber os selvfølgelig på at levere den hurtigere.

Hos Toys2Joy er vi selvfølgelig stolte af vores varer, og vi vil rigtig gerne reklamere mest muligt for vores navn. Men ikke når det kommer til forsendelsesindpakningen af dine nyindkøbte vibratorer.

Vi værner om privatlivet og skal ikke bestemme, hvem du skal dele dit indkøb med. Derfor er vores indpakning helt neutral, og du behøver derfor ikke frygte, at nogen ser, hvor pakken er fra, når du henter den.

Vores pakkeposer er helt hvide uden nogle former for logo eller andet, der indikerer, hvor pakken er fra.

Toys2joy genopladeligt sexlegetøj, genopladelig vibrator. Sexlegetøj til mænd, kvinder og par.

Når du modtager en pakke fra Toys2Joy, vil der stå ByMalaika, som afsender, og det samme vil der stå på dit kontoudtog. Igen for at sikre dig, og dit privatliv.

Det skal ikke være et tabu at købe sexlegetøj, men alligevel vil de fleste ikke dele det med deres pakkeshop. Og det er årsagen til, at Toys2Joy har diskret levering.

Selvom forsendelsesindpakningen er neutral og en anelse kedelig, så kan du glæde dig til at åbne den. For indeni har vi gjort lidt ekstra ud af at præsentere indholdet for dig på en lækker og sexet måde.

Du får en indpakning som du uden at gøre yderligere ved, kan give i gave, hvis du ønsker dette. Og ellers er det jo altid rart selv at blive overrasket, når du åbner din pakke.

Hos os har du 30 dages returret, hvor du får pengene tilbage, hvis du ønsker dette. Selvfølgelig skal varen være uåbnet.

Se vores handelsbetingelser her